top of page

Wat valt er op deze blog te lezen?

… een kijkje achter de schermen van Bobbi Ray.

Er lopen hier in huis 2 kinderen rond, Lily is anderhalf, Sep is er 3. Ikzelf ben Anke, 33 in 2020 en was in het verleden ooit kokkin. Vandaag de dag ben ik kinesiste in het dagelijks leven. En dat doe ik heel graag. Ik werk niet specifiek of gespecialiseerd met kinderen, in tegendeel, ik werk met het andere einde van het spectrum. Ik behandel ouderen en patiënten met neurologische letsels. En dan is een webshop in kinderkledij een mooie afwisseling voor luchtigere kost.


De rode draad op de blog is dat het bij ons simpel is. Spectaculaire reis-rond-de-wereld-parcours bouwen de kinderen zelf. Doen we lekker niets voor. Ze doen dat meestal als er niets op het programma staat. Simpele dingen tijdens het weekend geven hen de mogelijkheid om te ontwikkelen en tot rust te komen.


Ik bundel graag wat activiteiten, receptjes, tips etc voor mezelf en dan kan ik ze hier met plezier ook delen. Ik hoop dat ik jullie misschien wat inspiratie kan geven, maar hoop nog meer op tips of reacties om bij te leren!
Hallo,


Ik ben Katrien, de wederhelft van Anke en ik was 33 in het jaar 2006 :)

In het dagelijks leven ben ik sinds 15 jaar werkzaam als bediende bij Ethnicraft, een bedrijf met fantastisch mooie, duurzame en tijdloze meubelen.


Er vallen jullie waarschijnlijk al 3 dingen op: ja, onze kinderen hebben 2 mama's en ja, ik ben een ietsie pietsie ouder als Anke en ja, wij houden van duurzaam.


Bobbi Ray is trouwens de naam die we leuk vonden voor een van onze kinderen, maar omdat we niet behoren tot de bvba Vlaamse BV's, vonden we Sep en Lily toch iets beter bij ons passen.


Maar ziehier, bij de geboorte van ons derde kind, de webshop, konden we de naam toch nog in de strijd gooien! 


Wij hopen dat jullie net als ons zullen genieten van alle mooie producten die we in aanbieding hebben en die het leven van jullie kids een onwaarschijnlijke meerwaarde zullen bieden :).


Wij zullen regelmatig berichten over het reilen en zeilen bij ons thuis; Anke waarschijnlijk meer vanuit een wetenschappelijke/ leerzame hoek, maar van mij mogen jullie dus de Libelle-achtig-gewijs-emo-reality-hoe-het-nu-werkelijk-is-verhalen verwachten...


Blijf ons dus zeker op de voet volgen!


Fijn jullie te ontmoeten en tot snel.


Groetjes,

Katrien


bottom of page