top of page
IMG_2030.heic

HALLO 

 

Ik ben Anke. In het dagelijks leven ben ik kinesiste en gebruik voor mijn behandelingen een orthomoleculaire invalshoek. Als hobby geef ik bootcamp sportlessen en probeer ik uiteraard zelf wekelijks mee te doen.

 

Ooit, lang lang geleden ben ik aan mijn beroepsmatige reis begonnen als kok voor sporters en artiesten bij o.a. Franco Dragone. Mijn focus lag toen al op gezondheid en de impact van voeding op performance. Het was voor mij heel duidelijk dat de sporters die heel bewust met de juiste voeding bezig bleven veel langer blessurevrij konden presteren en het steeds beter en beter deden. 

Ik begon enkele jaren later in Antwerpen aan mijn studies kinesitherapie met een zeer wetenschappelijke bril en die heb ik nog steeds. Maar door de grenzen van de "standaardkinesitherapie" te ervaren in de praktijk en mijn voedingsverhaal in het hoofd, ging ik op zoek naar een gefundeerde opleiding die ook voeding, levensstijl en de psyche in de behandeling mee opnam en kwam zo uit op orthomoleculaire therapie volgens de kPNI en de immunological warrior (applied kinesiology). Op dit ogenblik school ik me verder bij tot intermittent living coach. 

Genoeg feiten denk ik dan, ik kijk er vooral naar uit om jullie met deze kennis verder te kunnen helpen!

Groetjes, Anke

bottom of page